Groothandelaar in staal, rvs en aluminium

thyssenkrupp Materials Nederland is een van de meest vooraanstaande groothandelaren in staal, rvs en aluminium in Nederland. Met een compleet assortiment, het uitgebreide pakket bewerkingen, de grote voorraden (ook in de centrale magazijnen van thyssenkrupp in Duitsland) en de nauwe internationale samenwerking met thyssenkrupp in Duitsland is thyssenkrupp Materials Nederland de logische keuze voor de metaalverwerkende industrie in Nederland.

thyssenkrupp Materials Nederland is onderdeel van de multinational thyssenkrupp AG. Een bedrijf met meerdere productiefaciliteiten van staal, rvs en aluminium door de hele wereld. thyssenkrupp AG bedrijven zijn gevestigd in ongeveer 70 landen en in totaal werken er ongeveer 150.000 mensen.


Neem contact met ons op voor een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden die wij bieden.

Nedeximpo is nu onderdeel van thyssenkrupp Materials Nederland

Sinds oktober 2013 is Nedeximpo Trading & Projects (voorheen B.V. Nedeximpo) is een afdeling van thyssenkrupp Materials Nederland. Nedeximpo is een internationaal opererende handelsorganisatie in staal. De afdeling verzorgt directe verkoop en projectmatige levering in combinatie met een omvangrijk pakket aan services waaronder logistiek, project- en kwaliteitsmanagement, innovatie op het gebied van productie en contractvormen.

Met de toevoeging van Nedeximpo Trading & Projects is thyssenkrupp Materials Nederland nog meer een one-stop-shop leverancier. Met de toevoeging van af-fabriek levering en de kennis en ervaring op het gebied van projecten, kan thyssenkrupp Materials Nederland nog meer voor u betekenen.

Klik hier voor meer informatie over Nedeximpo Trading & Projects.

Een greep uit het assortiment

Het assortiment staal, aluminium en RVS van groothandel thyssenkrupp Materials Nederland (TKMN):

   Balken

Buisprofielen / kokers

   Profielen

Vrijvorm smeedwerk en ringen

   Stafstaal

RVS Rondstaf

   Plaatstaal

RVS Profielen

   Blankstaal

RVS Plaat

   Strippen

RVS Buizen

   Buizen

Aluminium profielen

   Componenten / hulpstukken

Aluminium plaat

   Constructiestaal

Nikkellegeringen

   

Titaanlegeringen

 

Hittebestendige legeringen

Downloads

Introductiefolder PDF (986.67 KB)
Aluminium extrusieprofielen op maat PDF (250.85 KB)

Nieuws

    Wist u dat?

    Lees meer